Jdi na obsah Jdi na menu

Handy přitahuje viry !!

Tak dlouho jsem si již nemusel ulevit na těchto stránkách, které jsem si založil jako uklidňující terapii proti zprávám z medií. Někdy mě tak vytočily, že jsem musel zasednout a něco napsat, abych se uklidnil a nechoval se pak jako nějaký anarchista, ale jako poslušný občan EU, která nám poslušně nařizovala nesmysly a do dnešního dne se nesjednotila v názorech, jak na Koronavirus. 

Není to legrace takový virus, to přiznávám, ale vadí mi dnes ještě více než dříve, že nám vládnou lidé, kteří nemají na vládnutí lidu žádné vzdělání, pouze dovedou mluvit a kritizovat ostatní a nařizovat to, co je zrovna napadne a co jim třeba někdo blízký nakuká. Třeba nějaký poradce z dob temna. Neutekl jsem od komunistů proto, že by se mi dobře nežilo. Naopak, žilo se mi velice dobře, měl jsem super práci, vydělával čtyřikrát více než třeba vedoucí v cukrárně. Měl jsem krásný velký byt u Karlova mostu, krásnou a finančně zajištěnou rodinu a díkybohu televizi tehdy na Multiservis, jinak bych ji musel vždy při zprávách rozsekat. Takto jsem se zdržel ničení cizího majetku. Ty kecy, co měli komunisti se nedaly poslouchat, lež nad lež a člověk musel mít strach, když něco řekl, co se jim nelíbilo a když jsem musel zůstat s dětma doma, protože manželka musela do nemocnice na delší dobu,, nedostal jsem od státu a ani od nikoho jiného ani korunu, protože jsem nebyl ani v ROH. 

Když jsem utekl, nic jsme si s sebou nemohli vzít, abychom se neprozradili, že chceme zůstat na západě. Právě protože jsem měl vše co si tehdejší Čech mohl přát, pustili nás na dovolenou za hranice i bez ROH, bez členství v KSČ. Bylo to hodně těžké po opuštění republiky s dvěma malými dětmi. Žádné peníze, žádné známé na západě, prostě skok do neznáma. Možná to mi pomohlo stejně, jako naučila nouze Dalibora housti. 

Dnes patřím již do rizikové skupiny a nevím, kdy mě nějaký neviditelný vir skolí. Máme jich kolem sebe a v sobě statisíce již od jakživa, ale tohoto viru, který jsme naučili napadat lidské buňky se asi obávat musíme, protože to je podobné jako s Ebolou, která také musela být vycvičena k tomu, aby napadala člověka. Jestli to není pravda, tak to asi zase byly nějaké face news. 

Jak to je se smartfony opravdu, to by mě zajímalo. 

Včera v italské televizi poté, co premiér podepsal, že od 3.6.2020 může každý občan EU přicestovat do Italie kam chce, tak se ozvaly i hlasy, které jsou proti tomuto rozhodnutí a docela to chápu. Asi nemají ani tak moc strach z viru, jako je štve, že celou dobu se nic nesmělo, byl každý přestupek pokutován vysokými pokutami jako např. rodina - otec, matka a dcera, jeli v jednou autě společně ke gynekologovi a dcera si přála mít matku u sebe při první prohlídce a matka, která právě měla nový řidičák si nechtěla troufnout na delší cestu autem po dálnici a tak řídil otec dívky a to se nesmělo. Pokuta 1 600 Euro, protože otec měl zůstat doma nebo jet jiným autem. Já kdybych vezl syna, který má jinou trvalou adresu než já, domů a on by seděl vedle mě a ne vzadu a neměli bychom oba roušku, i když doma ji nemusíme mít, tak pokuta 1100 Euro a když bychom ji zaplatili hned na místě, tak by nám stát daroval 30% z té pokuty a stačilo by, abychom za ten obrovský přestupek zaplatili na místě pouze něco přes 700 Euro ( něco kolem 17 000 Kč). No a tak prezident jedné oblasti na jihu Italie, se nechce nyní podvolit nařízení italské vlády, protože oni tam neměli vlastně žádné nemocné a přesto museli být doma v karanténě a museli přestat pracovat a nesměli vydělávat peníze a nyní najednou je vše jinak a i když stále je nákaz přes tisíc denně na severu Italie, ale i ve Španělsku atd., přesto musí tato oblast s krásnými plážemi otevřít své brány pro všechny a najednou není strach, že tam lidé onemocní. Kde je ta logika? Posílat nyní do oblasti, která nebyla zamořena a musela být přesto v karanténě, davy lidí, jenom aby byl příjem z turismu a nevydělávalo pouze Chorvatsko, které již řeklo, že turisty přijme. Italský premier nejprve tvrdil, že nejdříve v půlce července možná a najednou když Chorvati řeknou, že oni se viru nebojí, tak i Italové najednou vpustí kohokoli do země a je jim jedno najednou, že někdo bude bacilonosič. Víme, že se to nepozná, kdo je bacilonosičem, protože se zjistily tyto viry i u lidí, kteří nemají žádné potíže a ani zvýšenou teplotu a dokonce zjistili vědci, že to není tak, že by člověk v době, kdy ještě nemoc nepropukla nemůže nakazit ostatní.  Prý může. Tady vidíme, jak nesmyslná byla mnohá opatření a jak to mají nyní obchodníci těžké, vyhovět všem těm příkazům o vzdálenosti, extra vchod a východ, aby se lidé nepotkávali atd. 

Nechápu, že se konečně ti, co nám vládnou, neprobudí a nepřestanou blouznit. Celý svět zachvátila pandemie nesmyslů a proti nim bychom měli být v karanténě. Všichni víme, že na Koronavirus pomůže pouze silný a zdravý imunitní systém a že ti slabší jsou v nebezpečí, ale to je v přírodě již od samého prvopočátku tak, že příroda si vybírá ty slabší, aby populace živého byla stále zachována. Bohužel nyní se tím strachem snížila imunita i těm zdravým a dnes opravdu člověk neví, zda ho vir neskolí. Navíc, tím, že je velice pravděpodobně lidskou rukou modifikovaný, je nevypočitatelný. Je opravdu zvláštní, že nejvíce byly postiženy města, kde sídlí světové důležité burzy a kde je soustředěn kapitál. 

Včera jsem seděl s manželkou na pláži a jeli kolem policajti a blízko nás seděl nějaký pán a slyšel nějaké písknutí a hned se zvedl, nasadil si roušku a když jsme se ptali, co se děje, tak řekl, že asi policajti pískli, že se nesmí ještě sedět na pláži, že až od zítřka a že má strach, aby nedostal pokutu. Pak jsme potkali jednu známou, také z rizikové skupiny a ta měla dokonce raději dvě roušky, aby všechny ty toxiny a bakterie, co musí z těla ven, zase hezky nadýchala. Celá vyděšená, protože neví, odkud na ni vir, který možná má už v těle, naskočí. Chtěl jsem jí říct tu zprávu o těch mobilních telefonech, že přitahují viry a ty se pak dostanou ušním mazem přímo do nosní dutiny a z té pak jsou vdechovány do plic a člověk umírá brzy, protože ty viry byly zelektrizovány tím magnetickým polem, které vydává mobilní telefon a proto jsou pak silnější a zabijí v těle velice lehce všechny ochranné buňky, které se nebojácně vrhnou na vetřelce, aby během vteřin byly eliminovány. Raději jsem jí to neřekl, protože jsem viděl v jejich očích takový stach z toho, že jsem měl roušku jenom na půl huby a brada mi vykukovala z pod roušky a protože patřím do rizikové skupiny jako ona, tak se ji v hlavě ani honily myšlenky, že mně určitě nějaký vir navštívil již přes bradu, která byla odhalena. Vlastně z té paní byly vidět pouze ty ustrašené oči, protože měla kšiltovku, přes ní kapucu a pak veliké dvě na sobě natažené roušky z nichž ta venkovní byla černá a budila opravdu strach, asi aby se viry lekly, a pak měla teplákovou soupravu upnutou až ke krku, holínky v nichž měla zastrčené nohavice od tepláků a světle modré gumové rukavice, které se používají při práci s jedovatými látkami a měla je přetažené přes rukávy tak, že až po lokty byla protichemicky chráněná. Bylo to zvláštní setkání, ani bych ji nepoznal, kdyby neměla s sebou psa, který se znal s mým psem a proto se poznali a já najednou vidím, že ty oči i když ne tak vytřeštěné znám. Co vše udělá strach z viru a přitom vím, že ona jezdí s manželem na motorce, jezdí autem, chodí přes ulici a dokonce lítá i letadlem do různých letovisek, kde jí co jí bufet dá a to strach nemá.

Lidé, náš život visí od narození až do smrti na vlásku. Opravdu jenom na vlásku a to žádné očkování nebo tabletky proti úzkosti nebo depresi nezmění. Smiřme se s tím, že nám vládne ten nebo ta, co nás stvořil nebo stvořila. My se snažíme bojovat proti našemu silnějšímu rodiči. Jak to asi dopadne, když dvouletý synek si začne pěstmi dovolovat na tatíka? Kdo vyhraje? No a protože my celý život jsme tu jako ten dvouletý capart, tak nemáme nikdy šanci zvítězit. Uvědomte si to prosím, a zauvažujte, co je to život a proč tu jsme a co zde vlastně chceme dokázat, co chceme vzít s sebou zpět tam, odkud jsme přišli? Lidé, naše duše, je naším bohatstvím, protože tu neztratíme ani po smrti. Naše duše sice nebude již naše, nebude tedy nějakého pana nebo paní s příjmením, ale ten kus nás zůstane i po smrti. Smrt je vlastně pouze opak zrození, je to nutná změna, aby se mohlo znovu zrození opakovat a pak zase musí přijít smrt, jinak by se nemohlo zase něco rodit. Již dnes se rodí více lidí, než zemře a to se musí zastavit nebo musí jednou přijít opravdu vir, který vytvoří na planetě opět rovnováhu. Nyní si jí člověk snaží udržet tím, že vybíjí nevinné ve válkách, které ale přinášejí užitek těm slušným civilizovaným a inteligentním obyvatelům planety a ty hloupé tedy střílí, abychom se na planetu vešli. Nebo jim zničíme třeba možnosti obživy, což se také pozitivně projevuje na udržení rovnováhy a daří se nám tedy každým rokem nechat zemřít hladem 30 000 000 nevinných. Možná bude jednou potřeba i nějaká chemická válka, něco jako je nyní ten vir mezi námi, tak prostě roznést jiný vir, který by ty nekulturní lidi vyhubil, abychom my inteligentní se mohli stále rodit. 

Jak to ale tak píšu, tak se mi zdá, že to není morální, že i ti lidé, co jsou proti nám civilizovaným a chytrým úplně blbí, že by neměli mít  taky právo na život. Asi by mi vadilo, že by někdo nechal moji rodinu postřílet jenom proto, že by bylo na planetě moc lidí. Zdá se, že asi něco děláme tady na planetě špatně. Ničíme si plíce planety, lidi, kteří by měli mít stejná práva jako si je přivlastňujeme my, střílíme nebo necháváme vyhladovět. Myslím, že to není správné. Zdá se, že se u nás civilizovaných a chytrých obyvatel planety začala vytrácet z našich srdcí láska a že začínáme být krutí a to vlastně hlavně kvůli blahobytu. Tato planeta nám dává všem dosyta, nepotřebovali bychom se vraždit navzájem. Jak jsem již několikrát zmínil, jsme všichni z jednoho vrhu, jsme všichni příbuzní. Zatím nebylo dokázáno, že by člověk vznikl jinak než v přírodě na této planetě. Je sice možné, že existují tedy i zde na planetě jiné dimenze, jak vědci zjistili a že tedy zde žijeme i s jinými tvory, které nemůžeme vidět, ale je dosti nepravděpodobné, že by se tito z jiné dimenze dostali do naší dimenze a snažili se nás vyhubit, protože by si mysleli také, že jsou něco více, jako si to myslí celá civilizovaná obec v této naší dimenzi. 

Tak jsem se zase rozepsal a zapomněl jsem na ty smartfony, které jsou tak moc nebezpečné. Je prý nutné netelefonovat tak, jak jsme zvyklí, ale jenom přes sluchátka na dlouhém drátě a hlavně nenosit telefon jen tak, ale je potřeba ho mít v hermeticky uzavřené krabičce, kam se viry nedostanou, ale pak je možné, že bude špatný příjem. Důležité je také, abychom se nepohybovali mezi dvěma anténami, protože mezi nimi jsou vlny, které přenáší koronaviry a ty do nás pak mohou lépe proniknout, třeba přes oči, když se budeme dívat směrem k anténě. Nejlépe je nosit svářecké brýle a na uších klapky, aby se do uší nedostaly vlny z antény, která by na nás mířila zleva nebo zprava. Každopádně si musíme s sebou brát na procházky metr a busolu abychom dovedli vždy změřit, odkud vir vane a jak daleko je od našeho těla. Úplně nejlepší je, vyhodit telefony a místo pralesa raději vykácet všechny antény a bude nám zase hej. 

Tak nyní vidíte, jak může být někdo totálně střelenej a psát totální kraviny - vakcína - je vlastně také odvození od krávy  - vacca - když našli látku proti neštovicím - no a představte si, že někdo takovej, jako já by se dostal na místo rádce prezidenta nebo premiéra a ten by pak ze sebe chrlil nesmysly tak, jak to mnozí během koronakrize dokázali. 

Doufám, že tohle byla moje poslední psací terapie a že už nebudu nikoho otravovat mými hloupými smyšlenkami. 

Přeji všem na světe, aby poznali lásku, aby byli zdrávi až do smrti a nemuseli zemřít na nemoc, ale na opotřebování tak, jak to je v přírodě běžné. Když květ odkvete, uschne, spadne, zetleje a pohnojí zemi tak, aby mohla rostlinka mít zase ty samé květy příští rok. Již jste se někdy zamysleli nad tím, jak je možné, že z kvítku za krátkou dobu jsou na stromech třešně nebo švestky a že mají v sobě tvrdou pecku a kolem takovou dobrotku. Jak se ta pecka tam dostala? No a co pak třeba vlašský ořech, chápete to? My ještě nedovedeme dělat umělé třešně ani ořechy, stále se musíme vracet k receptu přírody a přitom si myslíme, že přírodu ošálíme třeba nějakou tabletkou. Jednou nám to dá příroda opravdu sežrat a pak už bude opravdu pozdě. Vezměme si z této koronakrize něco pozitivního, zamysleme se nad tím jak žijeme a co vlastně od života očekáváme. Vetměte smartfon, nebojte se viru a zavolejte tomu, koho máte rádi a řekněte mu, že ho milujete a že se na něj těšíte a poděkujte nahoru do vesmíru za to, že jste mohli něco takového upřímně říct, protože jestli opravdu upřímně milujete, jste již na dobré cestě a víte, že láska je něco moc hezkého a že se pro ni opravdu vyplatí žít. Možná zjistíte, že je to něco, co se nedá koupit a jestliže máte něco, co je k nezaplacení, tak jste zároveň i hodně bohatí. 

Mějte se hezky

T. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář