Jdi na obsah Jdi na menu

Rouška a naše zdraví

28. 3. 2020

Kde jsou poslanci z EU? Kde je parlament? Nic o nich najednou neslyšíme. Mají roušky nebo ne? Někteří asi ano, někteří ne, protože v každé zemi Evropy je to jinak. Někde se musí nosit, někde ne, někde za to platíme pokutu, někde je to jedno, někde musí být odstup mezi osobami 1,5 metru, někde tolerují i malou tlačenici v obchodě, někde je pokuta nižší, někde zase tak vysoká, že by bylo skoro lepší zemřít na virus, než jít na 5 let do vězení mezi zavirované. Nikdo ale neví, co v které zemi opravdu platí. 

Jsem v Italii a nikdo mi není schopen říct, co vlastně opravdu znamená, že smím jít ven z důvodů zdraví. Když doma šílím, mohu jít ven, abych nezešílel? Jak mám dokázat, že jsem skoro zešílel, když soused se učí už dva týdny na housle a nepřestane a nepřestane, prý si krátí dlouhou chvíli. Pokuta mě neminula, měl jsem si prý koupit klapky na uši a nemusel jsem porušit zákaz vycházení. 

Chtěl jsem vlastně napsat něco o tom, zda nám rouška pomáhá nebo škodí. Bohužel více nám osobně škodí než pomáhá. Pomáhá spíše našemu okolí, protože nám zaprvé brání v tom, abychom plivali kolem sebe, chrchlali na sebe a taky brání tomu, aby se event. naše viry roznesly dál. Rouška brzdí naše prskání a viry obsažené v kapičkách našich slin nejsou schopné letět tak daleko. Ale když si představím za rouškou sebe a ne před rouškou někoho cizího, pak se děsím. rouška propouští viry, není-li to opravdu rouška proti virům jako například nanovlaknová rouška, která je podstatně dražší na výrobu než obyčejná jednorázová rouška, která nebrání viru aby vstoupil. Naopak nasajeme je a ty co rovnou nevlezou do úst či nosu, tak se usadí na zvlhčené vnitřní straně roušky a při dalším vdechu už se třeba do ústní dutiny natlačí no a pak už to jde ráz na ráz. Vir si hledá cestičku do plic a protože ví, že by mu imunitní systém mohl rychle ukončit jeho existenci, tak se snaží co nejrychleji zalézt do nějaké buňky než se dostaví armáda. Když se mu to povede, má skoro vyhráno, ne uplně, ale skoro, protože aby se mohl šířit dál a rozmnožovat, musí se nejprve rozmnožit v buňce, protože je to cizopasník, tak bez buňky si ani neškrtne a pak když už je ho více, když se rozmnožil, prorazí blánu buňky a použije ji jako maskáče, aby nebyl vidět a aby si armáda, která byla již imunitním systémem alarmována, myslela, že on je buňka a ne vir. Navlékne si tedy kabát buňky a snaží se rychle dostat do další buňky. No a v těle začíná boj mezi buňkami imunitního systému a viry, které se snaží dobře maskovat. Jsou-li buňky imunitního systému zeslabené a nedovedou se dobře rozhlížet, mnoho maskovaných virů jim proklouzne k další buňce, do které se snaží dostat. Jako když krátkozraký ztratí brýle, tak nepozná ani vlastní manželku, která zavěšena do rámě milence jde proti němu. 

Co je pak ještě negativní na roušce je to, že si člověk myslí, že je chráněn a zapomene se opravdu chránit. Ten vir je nebezpečný, i když ne pro každého stejně, ale je. Je to takový neviditelný nepřítel lidstva a my vůbec nevíme, koho pošle zpět tam, odkud přišel a koho v tomto zemském ráji ještě ponechá. Zatím je k nám ještě shovívavý, protože ten Španělské chřipky zabil podle dohadů až 100 000 000 lidí na světě. Bylo tehdy asi 1,6 miliardy obyvatel, tak kdyby byl tak silný a zákeřný, jako ten v roce 1917 - 1920, tak by na zemi muselo zemřít kolem 400 000 000 Lidí do roku 2022. Doufejme, že tomu tak nebude a že se začne chovat na světě tak, jako se začal chovat v Číně a jižní Korei, kde za necelé tři měsíce ztrácí na síle. Buďme opatrní, i když máme roušku, která stejně proti vniknutí viru do těla nepomůže. Když budeme v oblasti, kde je masivní výskyt tohoto viru, rouška je jako špatně izolovaná střecha, prostě někde si voda najde skulinku, aby se dostala pod střechu a to samé je s virem. 

Možná jste viděli obrázky, jak osoby ve skafandrech desinfikují ulice, kde se prochází i lidé bez skafandru. Jestli tedy viry jsou na ulici, tak jak je možné, že smíme vůbec vycházet na nákupy? V obchodě tedy na zemi a na zboží nejsou? Vir se klidně uchytí na oblečení a stačí, abyste si sundali rukavice, když půjdete z obchodu, dotkli se viru a pak si vytáhli z tašky koblihu a snědli jí. I vir, který se uchytil na oblečení se dostane s koblihou do těla. Tohle by si měl každý uvědomit. Ale i když budete sebeopatrnější, nikde není záruka, že vir nedostanete do těla. Zrovna tak, jako nevíte, jestli na vás spadne strom, když je vítr, nebo kus meteoritu nebo vás srazí auto na zastávce, nebo se nakazíte v letadle, když letíte na dovolenou nebo vás spláchne tsunami v okamžiku, kdy s tím vůbec nepočítáte. Je tolik nebezpečí na světě, že se nemůžete proti všem ubránit a musíte doufat, že vám se vyhnou. Jsou miliony a miliony osob, které umřely aniž by se nakazily nebo je někdo zabil, nebo měly nějakou vážnou nemoc. Ony zemřely na stáří, zemřely přirozenou smrtí, které se nemůžeme nikdy ubránit, ať děláme, co děláme. Ten, kdo jde obezřetně životem, kdo je vděčný za svůj život, kdo děkuje svým buňkám dennodenně za jejich obětavou práci pro nás, tak ten si posiluje svoji imunitu a ten si posiluje i svou intuici a intuitivně dělá věci, které ho vedou správně životním labyrintem. 

Musíme si taky představit, že naše tělo je shluk 50 bilionů buněk, které jsou živé organizmy, a které zrovna tak, jako my lidé, potřebují lásku. Když ví, že jsou milovány, odvádějí perfektní práci pro naše tělo. Děkujte každý den. Když jdu ráno na malou, tak děkuji nejenom ledvinám, jak dobře v noci pracovaly, ale děkuji pak i ostatním orgánům a tedy jejich buňkách, z kterých jsou utvořeny. 

Nebojme se viru, je to znamení přírody, kterým nám říká, že tak, jak jsme se doposavad k ní chovali, že nebylo vůbec hezké. Málem jsme naší planetě vykáceli plíce a proto nám ukazuje, jak jí to vadí, jak je to těžké přežít bez plic. Zatím si vybírá jenom ty slabší a starší nebo psychicky zesláblé osoby, které to nemají lehké se bránit, ale jak nám dokazují čísla, tak je stále více těch, co se uzdraví a kteří svým uzdravením oslabují tento vir, protože až budeme všichni imunní, tak zahyne, jestli se mu nepodaří vytvořit novou mutaci. Doufejme, že lidé v laboratořích mu k tomu nepomohou a že už si nebudou s viry tak lehkomyslně zahrávat. Proč vyrobili v roce 1997 znovu vir španělské chřipky je mi opravdu záhadou. K čemu to lidstvu je, že máme tolik nebezpečných virů v laboratořích po celém světě? Stačí jedna nepozornost nebo schválnost a můžeme mít opět pandemii. Zakažme výrobu umělých virů. Když viry v přírodě mutují, lidský organizmus, protože je také příroda, už o tom ví a snaží se na to připravit a ve zdravém člověku se zdravým imunitním systémem a zdravou intuicí a vesmírnou vibrací v těle rychle zjistí to, co se ve vesmíru děje a začne se na nebezpečí připravovat. Proto Hippokrates již před více než 2500 lety tvrdil, že je pro zdraví člověka nutná harmonie všech tělních tekutin. Tuto harmonii může získat každý, když o to opravdu bude stát. Já například již sedm let provozuji metodu Shake Qi, která pomáhá tělu najít tu správnou vibraci, která pak pomáhá odstranit např. energetické blokády v těle, pomáhá i pohybu lymfy, která je v našem těle jako nějaký odvozce odpadu, takové velké popelářské auto, které stále je ve střehu a odváží vše, co je odpad. 

Vydržte karanténu, nemáme jiné možnosti, protože v tomto případě politici vyhlásili vlastně válečný stav a mohou si s námi dělat co chtějí, protože v takovém stavu demokracie jde stranou. 

Kdyby nám politici EU jasně vysvětlili, co ten virus dokáže, jakou má "životnost" , kde se udrží a jak si ho můžeme natáhnout domů a jak působí v našem těle a jak si dávat pozor na procházce atd. pak by nemuseli vyhlašovat válečný stav a myslím, že každý, kdo má pud sebezáchovy by se snažil chovat se rozumně. No a ten kdo by se nechoval rozumně, toho by ostatní napomenuli, že by se musel zastydět a kdyby ani to nepomohlo, tak bych ho potrestal  Ale nyní trestáme všechny bez rozdílu. Senioři umírají osamoceni a to je dost těžká situace jak pro umírajícího, tak i pro pozůstalé, kteří by chtěli říci osobně alespoň s Bohem. 

Mnoho lidí, je již tak vystrašených, že jejich DNA je tak scvrklá, že se kvůli tomu v těle jejich samoléčebný reflex ani nenastartuje. Nebojte se, ale buďte opatrní. Neriskujte zbytečně. Vězte, že je to pro nás opravdu důležité znamení shůry a jestli mávneme rukou jako při prvních epidemiích SARs, tak přijde další vlna, ale ta bude ještě silnější. Je to vesmírný zákon a měli bychom ho brát vážně. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář